Wednesday, January 6, 2010

Vdeksha per Ty

Sa here e kam degjuar kete shprehje, kryesisht nga gra qe i thone femijeve te tyre ose femijeve te tjere. Ne shumicen e rasteve e kane thene me perkedhelje dhe ne nje moment kenaqesie, duke i thene femijes qe je shume i mire.

SHpesh i kam thene pse duhet te perdorin shprehje te tilla, kur nuk kane ndermend ta bejne dicka te tille. Ndersa isha duke ngrene para 10 minutash me doli parasysh nje ngjarje e tille dhe thashe me vete sa shprehje kot perdorin njerezit dhe s'ka asnje kuptim. Por menjehere me erdhi ndermend qe dikush kur e tha "une do vdes per ty" e beri.
Sigurisht vdekjen e tij e kane marre vesh shume njerez, shpesh e degjojne si nje histori, disa e dyshojne si te vertete dhe ka te tjere qe e kundershtojne me force.
Per mua vdekja e ketij njeriu ka pas shume ndikim sepse me dha nje jete ndryshe.
Ky person eshte Jezusi, i vetmi qe jetoi duke bere gjerat qe i tha. Ne jemi shume larg jetes se tij, ne themi njeri tjetrit fjale te bukura por veprat jane ndryshe.

Ja vlen ta shikosh Jezusin me afer sot, provoje.

No comments:

Post a Comment