Wednesday, November 11, 2009

Shqiptaret flasin me pasion per politiken...edhe ne Toronto


Ngado qe ta rotullosh biseden, se ku na vete fjala dhe fap tek politika. Ne varesi te llojit, moshes dhe vendit te diskutimit akoma diskutohet per ngjarje qe nga gabimet apo jo te Enver Hoxhes, tek 97', tek zgjedhjet e fundit dhe sigurisht tani binomi me i perfolur eshte Sali Berisha dhe Edi Rama. Ngado ta cosh po tek keta te dy vete. POr si nuk ka nje teme tjeter qe t'i beje shqiptaret te ulen dhe te diskutojne pa e ngritur zerin. Ndersa erdha ne Toronto, mendova qe shpetova nga keto diskutime dhe pjeserisht PO. Por ne qoshin e shqiptareve prane shtepise kur kaloj per te marre autobusin me kap veshi kalimshi fjale si: "Sala, e harrove 97', hajdutet, etj etj. Dhe ne biseda me familjaret e mi qe jane ketu -tema te vete tek politika shqiptare. Hej bela, si nuk na u shqit ky lloj diskutimi pa perfitim.
Jam i lodhur nga diskutime qe nuk sjellin asnje ndryshim as tek ne dhe as tek ata per te cilet flasim. Besoj qe ka gjera me te mira per te bere. Ti futesh punes dhe te mesosh t'i besh me mire gjerat per te cilat ke pergjigjesi dhe te rrethojne.

No comments:

Post a Comment