Wednesday, November 11, 2009

Kujtojme ata qe dhane jeten per ne

Sot ne kujtojme ata njerez te thjeshte qe nuk ia dime as emrat, por qe ne kohe te ndryshme luftuan dhe dhane jeten qe ne te kemi nje jete me te mire dhe te lire nga psuhtime apo rreziqe. Kjo kenge eshte nje shprehje qe minimalisht ne mbajme nje minute heshtje per ta.
Une do te doja qe secili te kete mundesi t'i thote faleminderit dhe Dikujt qe vdiq per ne, në nje kohe qe ne nuk e kerkuam dhe nuk menduam per Te. Ai vdiq qe ne te kemi nje jete si njerez te lire me qellimin origjinal pse u krijuam. Faleminderit Jezus qe vdiqe per ne dhe na dhe shprese me ringjalljen tende. Ne presim per ardhjen tende per t'i dhene fund kesaj bote te korruptuar dhe per vendosjen e Mbreterise tende dhe ketu.
Faleminderit

No comments:

Post a Comment