Saturday, March 21, 2009

PSE NDRYSHE?


Secili prej nesh eshte krijuar unik, te jete i ngjashem me te tjere ne fusha te ndryshme, por unik. Secili prej nesh ka pamje te ndryshme, karakter te ndryshem, deshira te ndryshme dhe aftesi apo dhunti te ndryshme.
Ndryshueshmeria eshte keqkuptuar neper shekuj per breza dhe civilizime te ndryshme. E reja nuk eshte pritur mire nga e vjetra. Mendimi i ri gjithmone ka qene i kundershtuar nga mendimi i shumices; pse? Sepse ishte ndryshe.
Duket qe dhe sot shoqeria jone nuk e kupton dhe pranon plotesisht idene e te qenit ndryshe. Kundershtimi i te qenurit ndryshe reflektohet ne menyra te ndryshme qe nga injorimi dhe deri tek ndjekja apo persekutimi.
Kjo faqe interneti nuk eshte se do te sjelle ndonje ndryshim te papare ne historine e shqiptareve, por ju siguroj qe do te jete NDRYSHE.

Do te jete nje faqe ku secii ne kohe te ndryshme mund te gjeje perkrahje per idete e veta apo te sfidohet per menyren e jeteses. Ketu asnje lexues nuk do te largohet pa reaguar: disa do te thone do te kthehem serisht ne kete faqe dhe do e vendosin si Bookmarks apo Favorites dhe te tjere do te bezdisen dhe do te perpiqen ta harrojne kohen qe harxhuan ketu. Sidoqofte NDRYSHE do te vazhdoje te flase pa patur frike nga njerzit apo te berit gabim.

NDRYSHE do te jete nje faqe ku kendveshtrimi per te verteten do te ndryshoje per lexuesit, ate qe disa e quajne te vertete relative do te behet absolute dhe anasjelltas. Kjo eshte nje faqe ku MENDIMTARI do te shkruaje mendimet e tij, por dhe ju jeni shume te mirepritur te beni komentet tuaja.

Shihemi ketu rrotull, mos me lini vetem me mendimet e mia, me sfidoni :)

MENDIMTARI

1 comment:

  1. interesante ideja e kesaj faqeje. shkruaj me shume te kuptojme se cfare te reje do te na sjellesh. sinqerisht

    ReplyDelete